Ο Gianfranco Rosi Πρόεδρος της επιτροπής του Oeil d’or στο Φεστιβάλ των Καννών – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr
Spamcheckr.com
This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

Die hier angezeigten Sponsored Listings werden von dritter Seite automatisch generiert und stehen weder mit dem Domaininhaber noch mit dem Dienstanbieter in irgendeiner Beziehung. Sollten markenrechtliche Probleme auftreten, wenden Sie sich bitte direkt an den Domaininhaber, welcher aus dem Whois ersichtlich wird.

Ο Gianfranco Rosi Πρόεδρος της επιτροπής του Oeil d’or στο Φεστιβάλ των Καννών

Ειδήσεις | 13-4-2016 |

Όλοι ξέρουμε τον Χρυσό Φοίνικα (Palm d’Or) όμως στις Κάννες δίνονται πολύ παραπάνω βραβεία απ’ όσο νομίζεται. Για παράδειγμα έχουμε τα βραβεία του Un Certain Regard, τα βραβεία της Εβδομάδας κριτικής και του δεκαπενθήμερου των κριτικών, αυτά των ενώσεων κριτικών, το Queer Palm και από πέρσι έχουμε πλέον και το Oeil d’or, βραβείο που θεσμοθετήθηκε το 2015 από τον Scam (Civil Society of Multimedia Authors) και την Julie Bertuccelli, με την στήριξη του επίσημου Φεστιβάλ των Καννών.

Το βραβείο έχει σαν στόχο να βραβεύσει το καλύτερο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί σε όλα τα τμήματα του Φεστιβάλ. Φέτος πρόεδρος της επιτροπής που θα δώσει το βραβείο θα είναι όπως ανακοινώθηκε ο Ιταλός μάστορας του ντοκιμαντέρ Gianfranco Rosi (Νικητής του Χρυσού Λέοντα της Βενετίας το 2013 για το Sacro GRA και του Χρυσού Λέοντα του Βερολίνου, φέτος για το Fire at Sea – που θα δούμε στις αίθουσες αυτή τη βδομάδα).

Επίσης για το Φεστιβάλ των Καννών:

Οι ταινίες που (μάλλον) θα δούμε στις Κάννες φέτος – Μέρος 1: Το Hollywood

Οι ταινίες που (μάλλον) θα δούμε στις Κάννες φέτος – Μέρος 2: Τα γερά Ευρωπαϊκά χαρτιά

Οι ταινίες που (μάλλον) θα δούμε στις Κάννες φέτος – Μέρος 3: Όλα τα λοιπά 

Διαβάστε περισσότερα για: