Επιστρέφει το Silicon Valley με την 3η σεζόν του – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr
Spamcheckr.com
This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

Die hier angezeigten Sponsored Listings werden von dritter Seite automatisch generiert und stehen weder mit dem Domaininhaber noch mit dem Dienstanbieter in irgendeiner Beziehung. Sollten markenrechtliche Probleme auftreten, wenden Sie sich bitte direkt an den Domaininhaber, welcher aus dem Whois ersichtlich wird.

Επιστρέφει το Silicon Valley με την 3η σεζόν του

TV | 23-4-2016 |

Η παράδοση των τελευταίων δύο ετών συνεχίζεται και φέτος με το Silicon Valley, την κωμική τηλεοπτική μεταφορά της σύγχρονης εκδοχής του Αμερικανικού ονείρου να προβάλλεται ακριβώς την ίδια περίοδο με το Game of Thrones, από το HBO.

Οι δημιουργοί της εφαρμογής Pied Pipper έχουν νέες (;) προκλήσεις να αντιμετωπίσουν για να καταφέρουν να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον, που ενώ την μια στιγμή σου προσφέρει τα πάντα για να δημιουργήσεις, την επόμενη σου παίρνουν τα πάντα. Ο Richard, o Elrich, o Gilfoyle, o Dinesh και ο Jared και από κοντά τους η Monica, o Big Head, η Laurie Bream και ο Gavin Belson συνθέτουν ως χαρακτήρες το μωσαϊκό των ανθρώπων, που θα συναντήσει κανείς στο οικοσύστημα των start-ups στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Δείτε το trailer της νέας σεζόν:

Αυτό, που μένει να δούμε, ωστόσο, είναι αν θα καταφέρει η τρίτη σεζόν του Silicon Valley να ξεφύγει από την μονοτονία των δύο προηγούμενων και να φέρει μαζί της έστω μια μικρή δόση φρεσκάδας και πρωτοτυπίας. Κάτι, που δεν είδαμε στην προηγούμενη σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα για: ,