Η Weinstein Co., αγόρασε το "Hands of Stone", με τον Robert De Niro – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr
Spamcheckr.com
This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

Die hier angezeigten Sponsored Listings werden von dritter Seite automatisch generiert und stehen weder mit dem Domaininhaber noch mit dem Dienstanbieter in irgendeiner Beziehung. Sollten markenrechtliche Probleme auftreten, wenden Sie sich bitte direkt an den Domaininhaber, welcher aus dem Whois ersichtlich wird.

Η Weinstein Co., αγόρασε το “Hands of Stone”, με τον Robert De Niro

Ειδήσεις | 16-5-2015 |

Σε ακόμα μία κίνηση, που μυρίζει όσκαρ, αλλά έγινε στις Κάννες, η The Weinstein Company αγόρασε τα δικαιώματα διανομής για τις Η.Π.Α, του “Hands of Stone,” στο οποίο ο Edgar Ramirez ενσαρκώνει τον αθλητή του μποξ, Roberto Duran, και ο Robert De Niro τον προπονητή του, Ray Arcel.

Το σημαντικό, που κάνει την περιέργειά μας να αυξηθεί, είναι ότι οι εταιρείες Relativity και TWC βρίσκονταν σε μάχη για τα δικαιώματα της ταινίας, με την TWC να αγοράζει παλιότερα τα δικαιώματα τις διανομής έξω από τις Η.Π.Α.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Jonathan Jakubowicz, η ταινία είναι βασισμένη στην ιστορία του Duran, ο οποίος από τις φτωχογειτονιές του Παναμά, κατάφερε να γίνει ένας από τους σημαντικότερους μποξέρ στην ιστορία. Η διαμάχη του με τον Sugar Ray Leonard (τον οποίο ενσαρκώνει ο Usher στην ταινία) θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους αγώνες στην ιστορία του αθλήματος. Του είχε δοθεί το παρατσούκλι, “Χέρια από Πέτρα”, καθώς είχε κερδίσει 103 από τους συνολικά 119 αγώνες του.

Το cast συμπληρώνουν Ellen Barkin, Ruben Blades και Ana de Armas.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,