ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: κερδίστε προσκλήσεις για το 55ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr
Spamcheckr.com
This domain has recently been listed in the marketplace. Please click here to inquire.

Die hier angezeigten Sponsored Listings werden von dritter Seite automatisch generiert und stehen weder mit dem Domaininhaber noch mit dem Dienstanbieter in irgendeiner Beziehung. Sollten markenrechtliche Probleme auftreten, wenden Sie sich bitte direkt an den Domaininhaber, welcher aus dem Whois ersichtlich wird.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: κερδίστε προσκλήσεις για το 55ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Φεστιβάλ | 27-10-2014 |

Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 55ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και οι διοργανωτές προσφέρουν στους Cinefreaks προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε δωρεάν προβολές του φεστιβάλ!

Αν θέλετε κι εσείς να είστε ένας από τους τυχερούς, που θα κερδίσουν μια μονή πρόσκληση για προβολή της επιλογής τους (εξαιρούνται οι προβολές στην τελετή έναρξης και λήξης) δεν έχετε παρά να στείλετε email στο thecinefreak@gmail.com, μέχρι την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου Κυριακή 2 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα,  όπου στο θέμα θα γράφετε “Προσκλήσεις TIFF55” και στο μήνυμα το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Ήδη πραγματοποιήθηκε μια πρώτη κλήρωση, απ’ όπου προέκυψαν οι πρώτοι νικητές. Στη δεύτερη κλήρωση θα συμμετέχετε όλοι όσοι έχετε στείλει email από το ξεκίνημα του διαγωνισμού, χωρίς να χρειαστεί να στείλετε δεύτερο, καθώς και όσοι στείλετε μέσα στην καθορισμένη προθεσμία. Από την δεύτερη κλήρωση θα εξαιρεθούν, όσοι έχουν ήδη κερδίσει μία πρόσκληση.

Ο διαγωνισμός έχει τελειώσει. Δείτε τους νικητές (έχουν ειδοποιηθεί και με email.

Δείτε ποιες ταινίες θα προβληθούν στο 55ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Το Cinefreaks.gr θα βρίσκεται και σε αυτό το φεστιβάλ και θα σας μεταφέρει το κλίμα του καθημερινά, με την υποστήριξη της Astra Airlines και του Colors Central Hotel!

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,