Τραυματισμός του James McAvoy στα γυρίσματα του νέου X-Men – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τραυματισμός του James McAvoy στα γυρίσματα του νέου X-Men

Uncategorized | 7-10-2010 |

Σας είχαμε ενημερώσει μέσα από την προηγούμενη έκδοση του Cinefreaks για τις πολλές ταινίες X-Men που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια. Έχουμε λοιπόν και λέμε: X-Men: First Class, Magneto, Wolverine 2, Deadpool.
Και όλα αυτά μέχρι το 2012, μετά μαλλον θα έχουμε συνέχεια. Τα γυρίσματα λοιπόν του Χ-Men: First Class έχουν ήδη αρχίσει και η ταινία θα πραγματεύεται την πρώτη γενιά X-men η οποία δεν είναι άλλη από τους Charles Xavier και Erik Lensherr, που κατα την διάρκεια της ταινίας θα γίνουν οι Professor X και Magneto που γνωρίζουμε από τις άλλες ταινίες.
Ο James Mc Avoy τώρα έχει πάρει τον ρόλο του καθηγητή Xavier και είναι σίγουρα κάτι που όλους μας κινεί το ενδιαφέρον. Ο McAvoy κατά την διάρκεια της μεταφοράς όμως από ένα σκηνικό στο άλλο τραυματίστηκε εξαιτίας μαλλον κακοτεχνίας και έτσι τα γυρίσματα σταμάτησαν για λίγες μέρες. Να σημειωθεί ότι ο τραυματισμός του ηθοποιού θα μπορούσε να είναι σύμφωνα με πληροφορίες πολύ χειρότερος, συνεπώς την γλύτωσε ελαφρά.
Η ταινία κατά την οποία θα δούμε τους γνωστούς μας μεταλαγμένους νέους, αλλά θα γνωρίσουμε και νέους, θα προβληθει τον προσεχή Ιούνιου.

wso shell IndoXploit shell webr00t shell hacklink hacklink satış wso shell